Amac - de Apple specialist van Nederland

Amac - de Apple specialist van Nederland

Redactie Baaz

Met 700 Apple-deskundigen en 50 winkels is Amac de grootste Apple Premium Reseller van Nederland. Naast een compleet aanbod van Apple-producten levert Amac ook verschillende diensten aan voor bedrijven op het gebied van adviseren, ondersteunen en ontzorgen. 

Tegenwoordig wordt er veelal gekeken naar het verhogen van de productiviteit van organisaties en een manier om werknemers op een veilige en efficiënte manier hun werk te laten uitvoeren. Amac biedt hierbij een helpende hand door verschillende diensten aan te bieden met als doel jouw Apple-werkplek(ken) optimaal te laten werken. Dit resulteert in meer tijd om te kunnen concentreren op andere belangrijke vraagstukken binnen de organisatie.

Bescherming van je Apple-producten

Vooral nu veel werknemers op verschillende plekken werken is de juiste beveiliging van apparatuur essentieel. Om de kans op verlies van data en virussen te verkleinen biedt Amac de beste back-up- en beveiligingsoplossingen voor jouw organisatie. Daarnaast staat Amac als gecertificeerd repair-center altijd klaar om te helpen met vakkundige reparatie van alle Apple-producten. Zelfs als je de producten ergens anders gekocht hebt.

Kopen of leasen

Wellicht heb je momenteel geen apparatuur van Apple om mee te werken maar ben je dit in de toekomst wel van plan, dan kan je bij Amac op verschillende manieren investeren in Apple-producten. Je kan natuurlijk apparatuur in een keer betalen, maar met Apple Financial Services kan je er ook voor kiezen om producten te leasen. Na afloop van de leaseperiode kan je kiezen voor een verlenging of overname van de apparatuur tegen de dan geldende marktwaarde.

Device as a Service

Naast het vaste maandelijkse bedrag voor het leasen van de Apple-producten, kan met je de oplossing Device as a Service (DaaS) ook accessoires, uitgebreide garantie en/of verzekeringen, support voor de eindgebruikers en patchmanagement toevoegen. De perfecte manier om werknemers met een Apple-werkplek volledig te ontzorgen. Als er een nieuwe werknemer in dienst komt, wordt alles gebruiksklaar op locatie geleverd. Na het inloggen kan de werknemer direct aan de slag, ook wel Zero Touch Deployment genoemd.

Amac Pro Support

Het is belangrijk dat je digitale werkplek ook daadwerkelijk functioneert. Mocht je toch hulp nodig hebben dan staat Amac Pro Services klaar om te helpen, zowel thuis, op kantoor als op afstand. Je Mac wordt met een Pro Support Membership 24/7 gemonitord op een correcte technische werking. Potentiële problemen worden op deze manier in een vroeg stadium gedetecteerd en kan er proactief actie worden ondernomen voordat ze daadwerkelijk impact hebben. De Pro Support Membership is verkrijgbaar in drie verschillende abonnementsvormen (Starter, Professional en Premium), afhankelijk van gewenste service.

Benieuwd wat de oplossingen van Amac voor jouw organisatie kunnen betekenen? Krijg een op maat gemaakte offerte die perfect past bij de wensen van jou en je werknemers.

Meer info: amac.nl/bedrijven

Apple, apple nederland, amac, MKB Proof Award 2022, MKB Proof 2022
Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie