Als een krijger in de kantoortuin

Als een krijger in de kantoortuin

Redactie Baaz

Een nieuwe manier om onszelf als ware krijgers staande te houden in onze Westerse kantoortuinen vol stress, ego’s en vervelende managers met weerbaarheidstraining uit de Oosterse vechtkunst. 

 

Als een krijger in de kantoortuin combineert 25 jaar kennis van het Westerse bedrijfsleven met jarenlange ervaring in Oosterse vechtkunst. Deze nieuwe combinatie biedt een uiterst effectieve methode om jezelf te beschermen tegen de uitdagingen van de moderne werkcultuur.

Want je bent geen krijger. Je werkt op een kantoor. En daar heb je te maken met onverwachte situaties en druk. En met een manager die op zondagavond een deadline appt. Je voelt de frustratie alweer opborrelen. Met de eeuwenoude inzichten uit de Oosterse vechtkunst maak jij jezelf bewezen weerbaar. In onze hedendaagse Westerse werkcultuur is de druk op werknemers hoog en laat het zijn sporen na in de vorm van stress, burn-out en toenemend ziekteverzuim. En dat zal niet snel veranderen. Want vandaag is het je manager, morgen is het die collega, of een lastige klant… Dus sterker leren staan wordt steeds belangrijker. 

Als een krijger in de kantoortuin staat vol handvatten, praktische tips en oefeningen. Daarmee leer je hoe je als een ware samoerai, krijger, budo grootmeester innerlijke rust kunt bewaren, jezelf met beheersing en kracht op de 'mat' kunt plaatsen en strategisch energie kunt gebruiken. Door in balans te blijven en je moment zorgvuldig te kiezen, leer je hoe je jouw kracht op een harmonieuze manier kunt inzetten, niet alleen voor jezelf, maar ook voor jouw omgeving.‘De principes van krijgskunsten hebben me altijd enorm geholpen om de uitdagingen op mijn werk aan te kunnen. Ik geloof dat iedereen, ongeacht zijn of haar achtergrond, kan leren om weerbaarder te zijn op de werkvloer met behulp van deze principes,’ - Caspar Gesthuizen. 

Drs. Caspar Gesthuizen (1972) is zelfstandig trainer in weerbaarheid, duurzame inzetbaarheid en teamontwikkeling. Hij heeft ruime ervaring in het bouwen en managen van internationale teams binnen marketing en heeft een achtergrond in oosterse vechtkunsten waaronder karate, aikido en Bujinkan ninjutsu.

Als een krijger in de kantoortuin | Drs. Caspar Gesthuizen | €20,-| ISBN 9789493282186| 30 juni 23 | S2 Uitgevers. 

 

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie