Affiliate Marketing

Redactie Baaz
Affiliate Marketing: d investeringsvrije manier om online omzet en zichtbaarheid te verhogen in huidige economie.

Marketeers zijn in de huidige economie  steeds meer op zoek naar efficiënte manieren om online aandacht te creëren. Affiliate Marketing is dan het ideale middel – adverteerders hoeven hiervoor geen investering te doen. Ze betalen pas als een online advertentie daadwerkelijk omzet genereert; bijvoorbeeld per aankoop via een online advertentie. Affiliate Marketing is hiermee een perfecte manier om ondanks krimpende marketingbudgetten toch de omzet te stimuleren. Marketeers en professionals die meer willen weten over de mogelijkheden van Affiliate Marketing kunnen terecht op de a4uexpo de RAI Amsterdam.

Het is de eerste keer dat a4uexpo Nederland aandoet. In Engeland (Londen) is het naar eigen zeggen al een gevestigd event. Er zullen 34 stands van relevante bedrijven zijn en meer dan 40 sessies, voor zowel beginners als experts. In twee dagen tijd geven verschillende experts uit de online marketingsector specifieke workshops. Hierin kunnen professionals luisteren naar en discussiëren over belangrijke onderwerpen die een rol spelen in het dynamische en continu uitbreidende affiliate marketing-kanaal.Plaats: RAI Congrescentrum Amsterdam
Datum: 28 en 29 april 2009
Early Bird-tarief bij registratie vóór 28 maart a.s. is € 179,00 voor affiliates en € 279,00 voor alle overige deelnemers.
Affiliates die zich registeren ná 28 maart a.s. betalen  € 279,00 en alle overige deelnemers € 379,00 

Registratie via: www.a4uexpo.com/europe
 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie