A10 Networks introduceert Ten4A10 EMEA-partnerprogramma

Redactie Baaz
A10 Networks, gespecialiseerd in 'Application Networking', introduceert het 'Ten4A10-partnerprogramma' voor Europe, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). De focus van dit programma is gericht op lange termijn winstgevende samenwerking met een kleiner aantal betrokken partners.

Persbericht:

Anticiperen op marktontwikkeling

"Ons nieuwe partnerprogramma is afgestemd op de huidige ADC-markt en feedback van partners", zegt Andre Stewart, de onlangs benoemde Vice President Sales EMEA bij A10 Networks. "Kijkend naar andere fabrikanten, dan zijn er een aantal met teveel partners die vechten voor margebehoud. Resellers zoeken loyale fabrikanten met een compleet aanbod van oplossingen, waarmee zij voor langere termijn winstgevend kunnen samenwerken. Met het Ten4A10-programma bevestigen wij onze focus op kwaliteit boven kwantiteit en bieden wij partners die zich met grote betrokkenheid inzetten ook extra voordelen".

100% indirecte verkoop

A10 Networks verkoopt in EMEA 100% indirect en heeft nu zo'n 70 partners die door distributeurs worden ondersteund. Op basis van het nieuwe programma krijgen er maximaal 10 per land ondersteuning van een partnermanager en extra voordelen op het gebied van training, technische ondersteuning en marketing. Verder gaat men de partnermarges met zo'n 10% verhogen en extra belonen voor het registreren van projecten en het meewerken aan klantenreferenties. Het bedrijf is momenteel nog met een aantal partners in gesprek over de eerste Ten4A10-lijst en zal deze in de loop van dit eerste kwartaal bekendmaken.

Samen nieuwe business ontwikkelen

"Wij willen geen honderden partners in EMEA die met elkaar vechten om orders en een minimale marge overhouden", vervolgt Stewart. "In plaats daarvan willen wij met elke partner nauw kunnen samenwerken om nieuwe business te ontwikkelen bij 10 targetklanten. Dus gezamenlijke focus in plaats van verspilling van resources, waar niemand beter van wordt". De nieuwe Ten4A10-strategie en bijbehorend partnerprogramma wordt in de belangrijkste EMEA-landen voor A10 Networks geïntroduceerd, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Nederland.

Samenvatting Ten4A10 voordelen

Het nieuwe partnerprogramma van A10 Networks biedt de partners onderstaande voordelen:

Kans op extra marge:

  • Meer marge voor alle partners
  • Additionele marge voor projectregistratie
  • Extra korting voor klanten die meewerken aan het referentieprogramma

Focus op partnerrelaties:

  • Afgesproken groep targetorganisaties per partner
  • MDF via distributeur
  • Marketingsupport en sponsoring per partner


Flexibele ondersteuning door lokale teams:

  • Interessante terugkerende omzet uit supportcontracten
  • Uitgebreide partnertrainingen voor technische support en verkoop
  • Gratis gebruik van A10's virtuele appliancesoftware voor demonstraties

Over A10 Networks

A10 Networks is in het najaar van 2004 opgericht met de missie om innovatieve netwerk- en beveiligingsoplossingen te leveren. Het bedrijf ontwikkelt en produceert hoge snelheid netwerkapparatuur die organisaties helpen om het gebruik van hun applicaties te versnellen, te optimaliseren en beter te beveiligen. A10 Networks heeft haar hoofdkantoor in Silicon Valley en lokale vestigingen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Spanje, Brazilië, Japan, China, Korea, Taiwan, Hong Kong, Maleisië, Australië en Singapore.

Meer informatie is te vinden op: //www.a10networks.com

aCloud, ACOS, aFleX, aXAPI, aVCS, Virtual Chassis, SoftAX, en aFlow zijn geregistreerde handelsmerken van A10 Networks.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie