Mac mini: redesign van formaat

10 redenen waarom je een drone moet nemen

Strategie: investeer in efficiënte data-backup


Waarom je als startup niet te snel groeigeld moet ophalen

Tegenwoordig is vrijwel iedere startup bezig om geld op halen. Het is bijna een vereiste geworden om een ​​technologiebedrijf te introduceren. Een van de oprichters neemt de rol op zich van fondsenwerving, waarbij het grootste deel van zijn of haar tijd aan die taak wordt besteed, terwijl het product nog in de kinderschoenen staat. Maar heb je er weleens bij stilgestaan dat snel groeigeld ophalen ook een negatief effect kan hebben op je bedrijf? Dit artikel bespreekt de mogelijke valkuilen van het binnenhalen van funding.

Sophos presenteert Benelux-evenement

Op 22 november organiseert Sophos het allereerste Benelux-evenement voor eindgebruikers. Deelnemers brengen een hele middag door met toonaangevende experts uit de sector en leren over de nieuwste cyberbeveiligingsbedreigingen.

Koop jij je BMW met cryptocurrencies?

Wil je jouw auto kopen met bitcoin? Dat kan op steeds meer plekken, en niet alleen bij louche autobedrijven. Steeds meer merkdealers accepteren namelijk cryptocurrencies zoals bitcoin. Een grote BMW-dealer met vier filialen in Londen en Kent aanvaardt sinds kort cryptocurrency als betaalmiddel.

Vijf tips om de workflow op kantoor te verbeteren

Een productieve dag op kantoor waarbij alle medewerkers zich volledig inspannen om het meeste uit het bedrijf te halen. Dit klinkt als muziek in de oren voor het management. Toch kan het helaas gebeuren dat er veel tijd wordt verspild, of dat de planning veel te strak is. Daardoor krijgen werknemers hun taken niet op tijd af. Met deze vijf tips kun je ervoor zorgen dat de workflow op kantoor wordt verbeterd, zodat alle medewerkers het maximale uit de werkdag kunnen halen (en met een voldaan gevoel naar huis gaan).

Douane lanceert ‘Brexit-toolkit’ voor ondernemers

De Brexit is de laatste dagen continu in het nieuws en de ontwikkelingen zijn onvoorspelbaarder dan het weer. Ministers stappen op, staatssecretarissen leveren hun ontslag in en zelfs de positie van premier May is onzeker. Wat de uitkomst van de Brexit-onderhandelingen ook zullen worden, ondernemers zullen de gevolgen merken. Daarom lanceert de Nederlandse Douane een ‘Brexit-toolkit’.

Afschaffen jaaraangifte kleine ondernemingen stuit tegen verzet

Als het aan de meerderheid van de Tweede Kamer ligt, mogen belastingplichtigen met een kleine onderneming gewoon een jaaraangifte blijven doen. In eerste instantie wilde het kabinet dat ook kleine ondernemingen kwartaalaangifte zouden doen, maar nu steekt onder meer de VVD daar een stokje voor.

Drie tips voor een voordelig zakelijk krediet

Zelfstandig ondernemen levert vaak grote uitdagingen op. Eén van deze uitdagingen is financiering vinden voor jouw bedrijf. Om geld te verdienen moet in veel gevallen eerst geld geïnvesteerd worden om het project van de grond te krijgen.

Vier Nederlandse startups die de wereld een stukje beter maken

Innovatie heeft in Nederland altijd hoog in het vaandel gestaan. Wij mogen ons dan ook een van de beste landen noemen om een eigen bedrijf te beginnen. In 2016 ontving Nederland zelfs de titel voor het beste startup-klimaat in de EU van het European Digital Forum. De jonge, innovatieve bedrijfjes springen dan ook als paddenstoelen uit de poldergrond. Twitter zette daarom vier startups in het zonnetje die met hun initiatief bijdragen aan een duurzamere en gezondere wereld.

Waarde Bitcoin blijft dalen

Vorig jaar leek de cryptocurrency niet te stoppen, maar de afgelopen tijd blijft Bitcoin meer en meer dalen in waarde. Vandaag is de munt nog ‘maar’ $ 5.643,- waard. Dat meldt CoinMarketCap, een handelsplatform voor cryptomunten.

Ondernemers kijken positief naar 2019

Veel ondernemers zijn optimistisch over volgend jaar. Ze verwachten in 2019 een hogere omzet in de boeken te zetten. Daarnaast zijn ze positief over de werkgelegenheid en investeringen.

Hoe divers is jouw team?

Als ZZP’er werk je misschien alleen in je onderneming. Het komt echter steeds vaker voor dat ZZP’ers een team om zich heen bouwen. Dit doen ze bijvoorbeeld door andere ZZP’ers op vaste basis of op projectbasis in te huren.

Elektrisch rijden: doen we het nu wel of niet?

Al jaren proberen producenten, overheden en velerlei organisaties er ons van te overtuigen: elektrisch autorijden heeft de toekomst en over een aantal jaar doen we niet anders. Kijkt men door een roze bril of klopt het toekomstperspectief? Gaat de consument - privé en/of bedrijfsmatig - nu echt overstag met deze manier van rijden? De cijfers zijn hoopgevend, maar drempels zijn nog talrijk aanwezig.

E-commerce: bouw eigenhandig een rendabel web-platform

Waar twintigers voorheen droomden van vrijstaande winkelpandjes in toonaangevende stadstraatjes, houdt een moderne winkelier zich bezig met uptime, data, siteontwikkeling en automatisering. De reden: moderne technologie biedt ieder het gereedschap om vrij van loonlijsten en randzaken een rendabele onderneming te starten.