4 leuke ideeën voor relatiegeschenken of promotieartikelen

4 leuke ideeën voor relatiegeschenken of promotieartikelen

Redactie Baaz

Ben je pas een nieuw bedrijf begonnen en ben je nog op zoek naar manieren om mond-tot-mond reclame te genereren en jouw bedrijf of merk op de kaart te zetten? Overweeg dan eens om relatiegeschenken of promotieartikelen uit te delen. Dit zijn vaak kleine maar nuttige artikelen die je onder meer aan klanten, zakenpartners, jouw eigen medewerkers, maar ook bezoekers op een beurs bijvoorbeeld kunt uitdelen. Relatiegeschenken en promotieartikelen worden daarom ook altijd voorzien van een persoonlijke touch. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukking met het logo of de naam van jouw bedrijf. Zo worden de ontvangers iedere keer wanneer ze het geschenk in handen hebben even kort aan jouw bedrijf of merk herinnerd en blijf je dus in the picture! Richting medewerkers kun je zo jouw waardering laten blijken. In deze blog belichten we graag vier leuke ideeën voor relatiegeschenken of promotieartikelen. Lees snel even verder.

Bedrukte pen of potlood

Potloden en voornamelijk pennen kun je eigenlijk nooit genoeg van hebben. Op de één of andere manier verdwijnen ze regelmatig op mysterieuze wijze om vervolgens na maanden en soms zelfs jaren ineens weer op te duiken. Bijvoorbeeld tijdens een grote schoonmaak of verhuizing. Een bedrukte pen of potlood valt dan ook altijd wel in de smaak en komt vaak goed pas.

Katoenen tas met bedrijfsnaam, logo of slogan

Een katoenen tas bedrukt met jouw bedrijfsnaam, logo of slogan is een regelrechte klassieker. Maar dit betekent echter niet dat een dergelijk relatiegeschenk of promotieartikel niet gewild is. Integendeel, net zoals pennen en potloden kun je ook van herbruikbare tasjes vrijwel nooit genoeg hebben. Vooral niet nu plastic tasjes steeds meer in de ban worden gedaan. En dat is maar goed ook want plastic is ontzettend vervuilend en belastend voor het milieu. Door bedrukte katoenen tassen uit te delen laat je blijken dat je zowel als individu als bedrijf zijnde niet alleen op de hoogte bent van de huidige problematiek maar er ook nog eens wat aan probeert te doen. Dit kan jouw imago alleen maar ten goede komen!

Handige USB-stick

Een USB-stick komt altijd wel van pas. Dit is zo’n typisch relatiegeschenk dat vooral onder werknemers op kantoor erg goed gewaardeerd wordt. Ze kunnen de USB-stick voor privé doeleinden gebruiken maar natuurlijk ook op het werk. Zo kun je bijvoorbeeld van te voren al belangrijke documenten op de USB-stick zetten. Of maak het extra persoonlijk door er voor iedere werknemer een document met een persoonlijke boodschap op te zetten.

Koffiemok met logo

Wat ons betreft is dit toch nog wel steeds het leukste geschenk om te krijgen én geven: een koffiemok met logo. Koffiemokken zijn in verschillende kleuren, stijlen en formaten te verkrijgen en kunnen bedrukt worden met zowel teksten alsook logo’s. Dit maak dat bedrukte koffiemokken zulke veelzijdige relatiegeschenken en promotieartikelen zijn. Laat je creativiteit de loop en je hebt een heel mooi geschenk om uit te delen!

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie