3 tips om veilig digitaal succes te behalen

Redactie Baaz

Met deze handige onderstaande tips maak je alvast een goede start.

In een tijd waarin we steeds meer online gaan werken, is digitale veiligheid erg belangrijk. Steeds vaker in het nieuws zijn zaken als phishing, cyberaanvallen en hackers het onderwerp. Je wilt daarom veilig, online ondernemen. Na het opzetten van je beveiliging is succes natuurlijk waar je voor gaat. Digitaal succes kan veel opleveren voor jou of je organisatie, so go for it. Met deze handige onderstaande tips maak je alvast een goede start.

Magento

De e-commerce software van Magento is alsmaar populairder geworden sinds de overname door Adobe. Het platform biedt vele voordelen om e-commerce succesvoller te laten groeien. Magento hosting is met afstand het snelst en meestgebruikte e-commerce platform van Nederland. Het platform biedt krachtige tools die grote flexibiliteit geven aan online bedrijven bij het beheren van een webshop. Daarnaast is het geschikt voor zowel kleine als grote online retailers en is het veilig en gebruiksvriendelijk. Ook kunnen er meerdere webshops worden beheerd vanuit één installatie en is er een mogelijkheid tot honderden plug-ins, zowel betaald als gratis. 

Beperk toegang

Opereer je vanuit een grotere organisatie dan is het slim om per medewerker te definiëren welke systemen en data vereist zijn om te kunnen werken. Op deze manier wordt de kans op misbruik en ongelukken zo klein mogelijk gemaakt. Als dit per medewerker is gedefinieerd is het van belang dat bij het inloggen iedere medewerker zich identificeert. Het gebruik van veilige en sterke wachtwoorden is hierbij een must, en ook te controleren. Ook het beperken van fysieke toegang tot ruimtes waar systemen draaien en documenten zijn opgeslagen zorgt voor meer digitale zekerheid. Als laatste zorgt het automatisch vergrendelen van systemen na een aantal minuten ervoor dat onbevoegden geen toegang krijgen tot vertrouwelijke informatie. 

Shopware

Shopware is een open source e-commerce platform uit Duitsland. De focus bij dit platform ligt vooral op klantervaring. Het mooie van dit platform is dat het ontwikkeld is door de mensen die het gebruiken. Hierdoor voldoet het aan de hoogste eisen op het gebied van technologie en design en is het kwalitatief erg sterk. Een missie van de eigenaren is dat iedere Shopware shop een gepersonaliseerde uitstraling heeft. Storytelling is hier een belangrijk onderdeel van. De enorme opkomst van Shopware hosting komt doordat het platform bovenstaande en nog vele andere voordelen biedt. 

Ben jij benieuwd wat het beste bij jou past. Doe eens wat research op internet en til jouw bedrijf naar een hoger niveau. 

Foto door Tima Miroshnichenko 

afbeelding van Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie