3 onverwachte experts die je écht moet inhuren als ondernemer

3 onverwachte experts die je écht moet inhuren als ondernemer

Redactie Baaz

Dat je als ondernemer alles zelf kan én moet doen, dat is totale onzin. Toch maken veel ondernemers wel de fout dat zij te veel in eigen hand willen houden. Maar leer van de grote en succesvolle ondernemers, de kunst van succesvol zijn zit hem vooral in de zelfkennis dat je sommige dingen uit handen moet geven. Dat een schoonmaakster ingehuurd wordt is zeer geaccepteerd, maar van andere diensten is dit nog minder het geval en tevens zijn deze vaak onderbelicht. Welke drie professionals echt een must zijn? Lees snel verder.  

De techfreak 

Ga niet zelf zitten knutselen aan een website en je social media. Dit is door de jaren heen toch echt een vak geworden waar vele experts voor zijn. Het is dan ook aan te raden een goede ‘techfreak’ te vinden die jouw online plaatje kloppend te maken. Vraag hen of haar om je vindbaarheid in Google te optimaliseren en überhaupt je website vindbaar te maken. Dat is namelijk lang niet in alle gevallen zo en daarmee zonde van het geld wat je hierin hebt geïnvesteerd. Dat je zelf tot een goed resultaat kan komen is maar zeer de vraag, want hoe de wereld van Google en SEO exact werkt is voor velen nog één grote vraag.  

De personal trainer 

Ja, ook dit is er ééntje die echt op jouw loonlijst moet. Een fit lichaam is namelijk een must om op lange termijn ook echt succesvol te blijven. Vele CEO’s rennen een marathon en doen aan wielrennen. Nu hoef jij niet meteen je in te schrijven voor de eerste de beste triatlon, maar de stok achter de deur van een goede en persoonlijke trainer is wel een hele belangrijker. De personal trainer zorgt ervoor dat er ondanks een rammend volle agenda toch tijd wordt vrijgemaakt. Zeer belangrijk! 

De werkplekcheck 

Je gaat waarschijnlijk iedere dag zonder erover na te denken achter je bureau zitten, maar wij raden aan om hier wél over na te gaan denken. Je brengt namelijk nogal wat tijd door achter je pc. Dat je dit in de perfecte houding doet? Die kans is maar heel klein. Daarom is het raadzaam om ook deze pro in te vliegen. Deze kan jou van de tips en tricks voorzien om een optimale houding én de juiste spullen te kopen voor jouw werkplek. Kortom, de werkplekexpert hoort op reguliere basis in jouw agenda te staan en natuurlijk ook in die van je werknemers. 

Kortom, dat je niet alles zelf hoeft te doen is wellicht een geruststellende gedachte. Maar dat er vanuit jou wel actie nodig is om de mensen in te vliegen die je nodig hebt, dat is een feit. Zet bovenstaande op je prioriteitenlijst en je zult de meerwaarde al snel merken.  

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie