2024 K-FOOD Fair Lyon B2B om trendy Koreaans eten onder de aandacht te brengen en internationale zakenrelaties te bevorderen

2024 K-FOOD Fair Lyon B2B om trendy Koreaans eten onder de aandacht te brengen en internationale zakenrelaties te bevorderen

Redactie Baaz

De Korea Agro-Fisheries and Food Trade Corporation (aT) heeft details bekendgemaakt over de komende K-FOOD Fair, die op 12 en 13 juni in Lyon plaatsvindt. De beurs is een ontmoetingsplaats voor Koreaanse voedselexporteurs en Europese kopers.

Op 2024 K-FOOD Fair Lyon B2B wachten internationaal erkende en toonaangevende Koreaanse gerechten op bezoekers. De Koreaanse keuken biedt zowel gezondheid als smaak door traditionele methoden, zoals fermentatie, die de verse smaak van ingrediënten versterkt. Bezoekers worden uitgenodigd om kennis te maken met de Koreaanse keuken, die voorop loopt in deze wereldwijde trend.

De K-FOOD Fair vindt plaats in het InterContinental Lyon-Hotel Dieu in Lyon, Frankrijk, dus het is een ideale gelegenheid om nieuwe zakenpartners te vinden en de producten van 30 veelbelovende Koreaanse merken te ontdekken. Zo'n 30 exporteurs van Koreaanse voedingsproducten - zoals vers voedsel, kimchi, snacks, sauzen, drankjes en alcoholische dranken - zullen aanwezig zijn.

U kunt de deelnemende bedrijven vinden: Online tentoonstelling | K-FOODTRADE

Bezoekers kunnen de producten die ter plekke worden tentoongesteld bekijken en proeven in verschillende stands. Het ontmoetingsplatform ter plaatse biedt de mogelijkheid om vergaderingen of zakelijke consultaties te organiseren. Registratie vooraf wordt aanbevolen om de diversiteit van de deelnemende bedrijven te ontdekken.

Voor meer informatie & registratie: https://forms.gle/mkDhFNcdJuHbDALK6

Naast het B2B-evenement op 12 en 13 juni wordt van 13 tot en met 16 juni de 'K-FOOD Fair' voor consumenten gehouden, een uitgelezen kans om als klant de aantrekkingskracht van Koreaans eten te voelen en te ervaren. (2024 LYON K-FOOD FAIR (kfoodfairlyon.com))

De K-FOOD Fair in Lyon biedt mogelijkheden om uw zaken uit te breiden met Koreaanse exporteurs van landbouwproducten en voedingsmiddelen.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie