Out now: Baaz 2.2017

Redactie Baaz
De tweede Baaz van 2017 is er! En die staat van cover tot cover in het teken van groei. Groei van jouw onderneming. Intern en extern. Verder in deze editie bieden we je waardevol advies van gastexperts, ondernemers uit de praktijk en de vertrouwde redacteuren. Maar wat lees je verder in het beste ondernemersmagazine van Nederland?

Eindbaaz Ben Cornelisse

Ben Cornelisse een algemeen directeur die bovenin zijn ivoren toren zit en vandaaruit het bedrijf runt? Zeker niet! Ondanks het feit dat we het hebben over één van de grootste foto- en videospecialisten - online en fysiek - van Nederland en België: Kamera Express.

Out now: Baaz 2.2017Kick.start

Ontzettend gedreven ondernemers die vertellen over hun startup. Voor deze editie gingen we aan tafel met de mensen achter TalkJS: hét chatprogramma voor de online marktplaats, en Gymeyes, de eerste applicatie waarmee sporters hun work-out met actiecamera’s kunnen filmen.

Personeel nodig? Werven doe je zo!

Personeel werven is als vissen in een vijver. Sommige bedrijven halen na het plaatsen van een vacature een net vol vissen omhoog en kunnen de ‘gaafste’ exemplaren daaruit selecteren. Maar soms is het ook vissen in een kleine sloot waardoor je niet het juiste personeel ‘vangt’. Wat kan je dan het beste doen?

Fuseren of niet fuseren?

Wanneer weet je als ondernemer dat het tijd is om samen te gaan met een ander bedrijf? Dat is lastig te zeggen. Want: wel of niet fuseren, that’s the question.

Out now: Baaz 2.2017Digitalisering: noodzaak voor elke ondernemer

Groeien met je onderneming kan niet zonder de aanwezigheid van het juiste technologische vernuft. De mogelijkheden zijn enorm en wij wijzen je graag op nog meer tech dat jouw bedrijf verder vooruit helpt en wat de kansen zijn van verdere digitalisering.

Baaz #100

We hebben weer een paar kloeke must have-gadgets voor je. Onder meer een superhorloge van Longines en Smart Lighting van IKEA.

Scale-ups

Uiterst succesvolle en snelgroeiende startups worden scale-ups. Twee van die succesverhalen komen deze editie van Macawi en Nieuwe Koffie.

Out now: Baaz 2.2017Jong Ondernemen: groeien doe je met geld en talent

Groei. Een welbekend fenomeen voor vrijwel iedereen en het komt in verschillende soorten en maten voor. Maar hoe doe je het eigenlijk?

Nieuwsgierig geworden? Neem dan een gratis abonnement op Baaz.


 

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie