Nieuwste gadgets gepresenteerd tijdens CES 2018

Nieuwste gadgets gepresenteerd tijdens CES 2018

Redactie Baaz
Paaldansende robots, zelfrijdende auto’s, een televisiescherm met een diameter van 3,71 meter, een toilet met ingebouwde speakers of een zelfrijdende koffer... De Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas had het allemaal. De jaarlijkse technologiebeurs is voor elektronicaproducenten het belangrijkste evenement van het jaar. Lees alles over de beste innovaties van CES 2018.

Nederlandse startups

CES is de grootste beurs ter wereld op het gebied van elektronica. Dit jaar presenteerden ook 53 Nederlandse startups zichzelf. Het meest opzienbarende Nederlandse product: de INVI, ook wel bekend als de stinkarmband voor vrouwen. Klinkt niet aanlokkelijk, maar toch is ‘ie veelbelovend. Vrouwen die zich onveilig voelen op straat, kunnen met deze armband een stinkbom activeren en ongewenste lieden op afstand houden.

Gadgets voor consumenten

Ook voor consumenten is de beurs ieder jaar weer een interessant evenement. Natuurlijk heeft niet iedereen 6.000 euro over voor een slim toilet. En een strippende robot wordt niet in elk huishouden gewaardeerd. Maar er zijn genoeg interessante gadgets die wél binnen ieders bereik liggen. Veel van de producten die op de beurs voor het eerst te zien zijn, zullen in de loop van het jaar ook beschikbaar zijn op de Nederlandse markt. De draadloze gamemuis Razer Mamba Hyperflux bijvoorbeeld. Een superhandig apparaat dat zichzelf oplaadt op de magnetische mat die is meegeleverd. Nooit meer gedoe met batterijen. Ook het bekijken waard: de HTC Vive Pro 3D-bril die er dit jaar vandoor ging met de publieksprijs. Of een laptophoes die meteen je MacBook oplaadt.

Van opvouwautomaat tot afvalband

Voor sommige gadgets kun je maar beter even wachten tot je vakantiegeld binnen is. Een van de grote hits van de Consumer Electronics Show was de Foldimate: een automaat dat je kleding netjes opvouwt. Ideaal, maar een flinke investering: een net ingeruimde kledingkast kost je 815 euro. Ook handig: de Modius, een hoofband die je helpt met afvallen. De makers beloven dat je minder trek krijgt omdat het apparaat je hersenen voor de gek houdt, en dan met name het gebied dat gaat over je verzadigingsgevoel. In eerste instantie zal de aankoop vooral je portemonnee slanker maken: de hoofdband kost maar liefst 400 euro.  

Gadgets kopen met korting

Kun je niet wachten tot je deze gadgets in huis hebt? Verzamel dan vast wat kortingscodes en sla je slag zodra de gadgets in Nederland beschikbaar zijn. Gebruik bijvoorbeeld een bol.com kortingscode of zoek naar een kortingscode van Media Markt. Liever je geld gebruiken om te sparen om volgend jaar zelf naar de CES te gaan? Houd dan vast de 8 – 11 januari van 2019 vrij in je agenda en begin op tijd met het zoeken naar goedkope tickets naar Las Vegas.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie