Nederlands lifestylemerk BALR. en MINI werken samen

Nederlands lifestylemerk BALR. en MINI werken samen

Redactie Baaz
Het Nederlandse lifestylemerk BALR. gaat een samenwerking aan met MINI Amsterdam. Het merk heeft een speciale uitvoering van de MINI Cooper S Clubman ontworpen.

BALR. heeft ervoor gekozen alleen gebruik te maken van materialen die bij MINI passen. De auto is afgewerkt met luxueuze nappa lederen bekleding, sfeerverlichting die meer glans aanbrengt en een bagageruimte van 1.250 liter.

Onmiskenbaar MINI

De achterkant van de BALR. MINI Cooper S Clubman biedt sportieve lijnen met brede schouders en de karakteristieke dubbele deuren met verchroomde openingsgrepen vallen direct op. Ook springen de horizontale achterlichten in het oog.

Het MINI Centre Instrument geeft toegang tot een wereld van hightech functies en online diensten. In de iconische ronde interface zit een highres kleurenscherm. Dit kristalheldere display is er voor diverse toepassingen, van entertainment en navigatie tot de geavanceerde technologie van MINI Connected.

De auto is verder uitgerust met Head-Up Display, wireless charging, elektrische handrem, bagagevangnet en bumpersensoren van de Park Distance Control.

Prijs en verkrijgbaarheid

BALR. is een Nederlands luxe lifestylemerk dat sinds 2013 in het internationale straatbeeld te zien is. De speciale  MINI Cooper S Clubman is nu te bewonderen in de showroom van MINI Amsterdam en verkrijgbaar vanaf €48.000.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie