Kerstpakketten massaal op Marktplaats gezet

Kerstpakketten massaal op Marktplaats gezet

Redactie Baaz
Sinds vorige week worden in toenemende mate kerstpakketten op Marktplaats aangeboden. Daarvan bestaat het grootste deel uit etenswaar, drinken en serviesgoed.

Sinds vorige week worden in toenemende mate kerstpakketten op Marktplaats aangeboden. Daarvan bestaat het grootste deel uit etenswaar, drinken en serviesgoed. Van een serveerplank, een luxe kerstpakket, een paar sokken, tot een heel Rituals pakket dat vanwege allergie wordt aangeboden. Mensen bieden geopende en ongeopende kerstpakketten aan op de handelssite. Voor slechts een paar euro of zelfs gratis op te halen. Kerstpakketten worden overigens niet alleen aangeboden, maar ook gevraagd op Marktplaats.

Ongewenste geschenken

Jan-Willem te Gussinklo, PR en communicatiemanager Marktplaats: 'Rond de feestdagen zien we vaak een stijging in zoek- en aanbod gedrag. Dat is zo met sinterklaas- en kerstcadeaus en nu ook met de kerstpakketten. Of ongewenste geschenken nou worden doorverkocht of weggegeven; wat voor de één een ongewenst cadeau is kan voor een ander uitkomst bieden.'

Top 5 ‘kerstpakket-producten’ op Marktplaats

1.Eten en drinkwaren (wijn/champagne, oliebollenmix, koekjes, chocolade, honing en theepakketten) 2.Serviesgoed (oven)schalen, mokken, wijn- en champagneglazen en theepotten) 3.Kleding artikelen (sokken en mutsen) 4.Snij- en kaasplanken 5.Verzorgingsproducten (douche- en badgel)

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie