2017 was een meer dan prima jaar voor Studytube

2017 was een meer dan prima jaar voor Studytube

Redactie Baaz
De Nederlandse startup Studytube staat in de prestigieuze Deloitte Technology Fast 500, een jaarlijkse ranking van Europa’s snelgroeiende technologiebedrijven.

Het Nederlandse bedrijf merkte dat leren en ontwikkelen van medewerkers steeds hoger op de agenda bij Nederlandse organisaties staat. Echter, ervaren veel medewerkers een drempel om te gaan leren omdat veel leeroplossingen geen moderne gebruikerservaring bieden. Studytube is met hun leeroplossing op dit gat in de markt gesprongen.

'Veel leeroplossingen richten zich op het uit handen nemen van administratieve taken, een soort van excel-plus', zegt Studytube’s CEO en oprichter Homam Karimi. 'Organisaties denken nog niet voldoende na over de leerervaring, waardoor medewerkers drempels ervaren om te leren. En dat terwijl leren ontzettend belangrijk is voor de organisatie, maar ook voor de medewerker zelf. Studytube biedt leerders een Netflix-achtige gebruikerservaring, waardoor leren net zo gemakkelijk is als het kijken van een film op Netflix. Steeds meer organisaties beginnen het voordeel hiervan in te zien.'

De Deloitte Technology Fast 500 ranking

In de Deloitte Fast 500 rankings worden de deelnemers aan de regionale Deloitte Fast 50 vergeleken. Met name de grote Europese landen het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland leverden veel deelnemers, op de voet gevolgd door Centraal Europa en Nederland. Opvallend was het grote aantal softwarebedrijven onder de deelnemers. Het groeipercentage van de deelnemers varieerde van 220 tot 107.117 procent voor de nr. 1.

Studytube

Studytube ondersteunt bedrijven met het oplossen van leervraagstukken, variërend van administratie en compliance rondom leren tot het volledig inrichten van het Opleidingshuis.Durfinvesteerders Henq, Vortex Capital Partners en Redcrest hebben al in Studytube geïnvesteerd. Studytube heeft 60 medewerkers in dienst en is gevestigd in Amsterdam.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie