Amsterdam maakt zich op voor nieuwe TED Talks

Amsterdam maakt zich op voor nieuwe TED Talks

Redactie Baaz

Het thema van TEDxAmsterdam is dit jaar One Step Beyond en alle TED Talks zijn gelieerd aan de onderwerpen Human, Intelligence of Nature.

Slechts één stap verder dan de natuur, mens en technologie zoals we die nu kennen en je komt in een hele andere wereld. TEDxAmsterdam wil een tipje van de sluier van die wereld oplichten en de bezoekers kennis laten maken met wat er mogelijk is. Iedereen kan die ene stap maken en onderdeel zijn van de veranderingen in de wereld en daar zelf een actieve bijdrage aan leveren.

Line-up voor TED Talks

De verhalen die TEDxAmsterdam sprekers brengen zijn typisch voor deze veranderingen en ronduit inspirerend. Aan de line-up zijn de volgende sprekers toegevoegd:

·        Laurent Haug – Come together
·        Koert van Mensvoort – Meat the future
·        Kate Imbach – Fairytale prisoner by choice
·        Ermi van Oers – Living light
·        Arna Mackic – Mortal cities & Forgotten monuments


Host Holley M. Murchison neemt het moderatiestokje voor het eerst dit jaar over van Jim Stolze die nu zelf als spreker op het podium staat. Met de overige namen Alpha Sennon, Frederike Ambagtsheer, Keith French en Sanne de Wilde is het programma voor 17 november nu compleet.

TEDxAmsterdam Award

Uit dertig inzendingen met ideeën voor een wereld en het leven One Step Beyond zijn de vijf beste gekozen die tijdens TEDxAmsterdam worden beoordeeld door een vakjury. De winnaar gaat naar huis met de TEDxAmsterdam Award.
 
TEDxAmsterdam vindt plaats in de Stadsschouwburg Amsterdam op vrijdagmiddag 17 november. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk omdat het event reeds is uitverkocht, maar de TED Talks zijn na het event hier terug te zien.

Beeld: YouTube/TEDxAmsterdam

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie