Iconisch paradepaardje is terug: Ford Mustang

Iconisch paradepaardje is terug: Ford Mustang

Redactie Baaz
Ford heeft de nieuwe Ford Mustang voor Europa onthuld. De iconische sportauto heeft een nieuwe gestroomlijnde styling en bevat een geavanceerde motor en wielophanging.

Ook beschikt de nieuwe Mustang over geavanceerde technologieën voor bestuurdersassistentie en heeft hij meer mogelijkheden voor persoonlijke instellingen en meer aanpassingsopties.

Het meteen herkenbare Mustang-profiel is nu gestroomlijnder en sportiever. De nieuwe Mustang is voorzien van verbeterde LED-verlichtingstechnologie en is verkrijgbaar in 11 stoere carrosseriekleuren en het leveringsprogramma bevat nieuwe optionele lichtmetalen velgen. Met een verbeterde 5,0 liter V8-motor met een verwacht vermogen van 450 pk is de nieuwe Mustang, in combinatie met de nieuwe automatische versnellingsbak van Ford met 10 versnellingen de snelst accelererende Mustang ooit. 

Levering van Mustang

De Mustang is afgesteld op de Europese rijverwachtingen en dankzij de geavanceerde nieuwe verstelbare MagneRide-wielophanging en selecteerbare rijmodi, waaronder een nieuwe aanpasbare My Mode-optie, is het rijplezier geoptimaliseerd. 

Een hoogwaardig nieuw uitlaatsysteem met actieve klep biedt zelfs een innovatieve Good Neighbour-mode om buren vroeg in de ochtend of 's avonds laat niet per ongeluk te wekken door de machtige V8-roffel.

Levering van de nieuwe Ford Mustang aan klanten in Europa gaat begin 2018 van start.
 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie