Startup Innovative Brands lanceert krachtigste draadloze lamp ter wereld

Startup Innovative Brands lanceert krachtigste draadloze lamp ter wereld

Redactie Baaz

Na een succesvolle crowdfundingcampagne lanceert de Nederlandse startup Innovative Brands twee nieuwe versies van de mobiele Dutch Design-lamp: de Lucis Lamp Lite en de Lucis Lamp Bamboo.

De Lucis Lamp Lite is een instapmodel die met slechts 2,5 uur opladen 4 tot 40 uur meegaat. De Lucis Lamp Bamboo verlegt opnieuw de grenzen van draadloze verlichting met een output van 450 lumen, vergelijkbaar met een 50 watt gloeilampje. Het model is daarmee de krachtigste draadloze lamp ter wereld. De nieuwe lampen zijn vanaf heden verkrijgbaar op Indiegogo.  

In een maand tijd haalde de crowdfundingcampagne van Innovative Brands het streefbedrag binnen op het platform Indiegogo waardoor deze twee nieuwe edities het licht zien. 

Lucis Lamp Bamboo en Lite

Simon Koop, designer van Lucis en ontwerper bij Spyker Sports Cars: 'Met de Lucis Lamp willen we een lamp maken die op alle vlakken boven de rest uitstijgt: van de balans tussen sfeer en lichtsterkte en een krachtige accu tot goed design, perfecte afwerking en hoogwaardige materialen. Bovendien is gedoe met afstandsbediening of apps verleden tijd dankzij de slimme touchsensoren. Met de Lucis Lamp Lite kunnen we dankzij de lagere prijs een nog groter publiek bereiken en met de Lucis Lamp Bamboo bewijzen we opnieuw dat we de meest krachtige draadloze lamp ter wereld maken.' 

Innovative Brands ontwerpt, ontwikkelt en produceert sinds de oprichting in 2015, innovatieve en high-end producten. Oprichters Simon Koop en Lardy van der Pal vestigden het bedrijf in hartje Amsterdam van waaruit ze gemakkelijk hun producten wereldwijd kunnen aanbieden. 

Met hun grote internationale netwerk focussen ze zich niet alleen op de gewone consument maar ook op andere bedrijven. Voor het B2B-segment doorloopt Innovative Brands de gehele productlevenscyclus van design naar prototype tot eindproduct.  

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie