Rick van Velthuysen in de spits op Traffic Radio

Rick van Velthuysen in de spits op Traffic Radio

Redactie Baaz

Rick van Velthuysen, winnaar van de Gouden RadioRing 2014, is vanaf 1 juni in de ochtendspits te beluisteren op verkeerszender Traffic Radio.

Van Velthuysen zal op geheel eigen wijze luisteraars van Traffic Radio door de spits loodsen in het programma Traffic Radio LIVE! Hij is elke filedag te tussen 07:00 en 09:00 uur in alle vroegte te beluisteren op dé verkeerszender van Nederland.

'De afgelopen maanden heb ik in alle rust mijn eigen toekomst geschetst, daarbij bleef de radio voor mij lonken. Good old FM is voor mij daarbij zeker niet uitgesloten, maar online is uiteindelijk toch dé toekomst en het één hoeft het ander natuurlijk niet uit te sluiten, integendeel. Aan het begin van deze eeuw maakte ik op Radio 538 mijn radioprogramma WeekendRick en MiddenInDeNachtRick en daarbij benutte ik toen al alle geboden online-mogelijkheden. De voorbije jaren heeft online bij mij helaas nogal stilgelegen, maar Traffic Radio bood mij weer een serieuze en professionele kans, waarbij mij alle vrijheden geboden werden en zij het niveau 'liefdewerk oud papier' nu eens overduidelijk willen ontstijgen en dat geeft mij voldoende vertrouwen om iedere ochtend weer met veel plezier mijn wekker te gaan zetten', aldus Rick van Velthuysen.

Grote stap Traffic Radio

Lars Schotanus directeur van YPCA, De Radiofabriek: 'Het is voor ons in alle opzichten een grote stap dat wij dit radio-icoon aan ons hebben kunnen binden. Daar zijn wij uiteraard bijzonder trots op! Ik ga ervan uit dat wij met deze radio comeback heel veel trouwe ‘Rick fans’ ook weer blij gaan maken met zijn aanstekelijke enthousiasme. Voor ons als verkeersstation is het natuurlijk een mooie bijkomstigheid dat Rick alle snelwegen en kilometerpalen in heel Nederland zo’n beetje uit z’n hoofd kent.'
 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie