Jouw opslag en productiviteitsomgeving goed geregeld

Jouw opslag en productiviteitsomgeving goed geregeld

Redactie Baaz

Elke organisatie heeft baat bij een goed ingerichte werkomgeving. Dat komt vooral neer op de software die je tot je beschikking hebt, de opslag waar je bestanden opslaat en documenten archiveert en je diverse online tools tot je beschikking hebt. Synology biedt met diverse oplossingen een volledig functionele werkomgeving voor elke organisatie.

Synology FlashStation als productiviteits-hub 

Synology introduceert met de FlashStation FS3017 de eerste van een reeks nieuwe all-flash opslagoplossingen van het bedrijf. De FS3017 is uitgerust met twee Intel Xeon 6-core processors, 64GB DDR4 EEC RDIMM-geheugen (uit te breiden tot maximaal 512GB) en twee 10GBase-T poorten. Verder ondersteunt de NAS optionele 10GbE/25GbE/40GbEnetwerkkaarten voor optimale prestaties bij multitasking en hoge datadoorvoersnelheden.

De NAS is compatibel met verschillende SATA/SAS SSD-merken, zodat je de SSD kunt kiezen die het beste past bij jouw budget en werkomgeving zonder dat je hoeft in te leveren op de razendsnelle opslag en betrouwbare werkomgeving.

Synology DSM 6.1: een digitale werkomgeving

Synology heeft een mooi beleid ten aanzien van DiskStation Manager, het productiviteits-OS voor zijn NAS-systemen waaronder ook de FlashStation FS3017. Naast reguliere updates voert het bedrijf minstens één keer per jaar grotere veranderingen door die genummerd worden. Hoewel DSM zich er altijd al voor leende, is het OS pas sinds 6.0 écht een productiviteitssuite geworden. Dat betekent niet dat het besturingssysteem inmiddels is gearriveerd, vandaar ook dat Synology zeer regelmatig kleine én grote verbeteringen doorvoert.

Dat geldt ook voor DSM 6.1, die met nieuwe functionaliteiten en verbeteringen ten aanzien van veiligheid voor je data goed uit de verf komt. Naast veel opties voor het delen van bestanden - toch de basis van netwerkopslag - biedt Synology je een volledige suite aan productiviteitsapps door middel van installeerbare pakketten via DSM 6.1. Hieronder valt onder meer SpreadSheet en een tekstverwerker waarmee je op afstand met meerderen gelijktijdig kunt samenwerken in een document. 

Verder tover je je FlashStation met Mailplus om in een mailserver en bieden de Audio-, Photo- en VideoStation-pakketten je de mogelijkheid om media vanaf de FlashStation te streamen in DSM 6.1. Ook interessant: Synology Chat, waarmee je binnen productiviteitsapps kunt chatten met iedereen die in het document werkt.

Creëer je eigen (hybride) cloud met Synology Cloud Station

Flexibel en functioneel werken gaat tegenwoordig hand in hand met de vele cloudoplossingen die we kunnen gebruiken voor opslag en samenwerken. De Cloud Station-suite van Synology zorgt ervoor dat je FlashStation de backbone vormt voor je bestanden die je overal ter wereld vanaf elk device kunt benaderen. Gebruik je ook (premium) cloudservices van derden, bijvoorbeeld Google Drive, Dropbox of OneDrive? Dan verbind je genoemde services met je FlashStation via Cloud Sync. Zo creëer je een hybride public-private cloud waarbij je uiteraard gebruik kunt maken van de voordelen die beide clouds bieden. En natuurlijk met de nodige beveiliging zoals encryptie en tweestapsverificatie.

Productiviteit en Synology

Wat voor organisatie je ook hebt, Synology heeft altijd een oplossing om jouw werkomgeving in te richten en je productiviteit te boosten. Weten wat Synology voor jou kan betekenen? Kijk op https://www.synology.com/nl-nl.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie