Donkervoort en Only For Men introduceren kledinglijn

Donkervoort en Only For Men introduceren kledinglijn

Redactie Baaz
Dit voorjaar introduceert Donkervoort Automobielen – in samenwerking met het bekende Nederlandse kledingconcern Only For Men – de Donkervoort Wear: een exclusieve, casual chique, kledinglijn voor mannen die zich identificeren met de kernwaarden van Donkervoort.

Elk item in de Donkervoort Wear is ontworpen om de activiteiten en levensstijl van de echte Donkervoortrijder (en –liefhebber) te weerspiegelen. Overeenkomstig de wijze waarop Donkervoort zijn sportwagens bouwt, bestaan de Donkervoort Wear-collecties uit hoogwaardige materialen en heeft deze een luxe afwerkingsniveau.
 
De eerste Donkervoort Wear-collectie door Only for Men bestaat uit colberts, truien, overhemden en polo’s, die de karakteristieke merkwaarden van beide merken reflecteren. In de voorjaarscollectie vind je ook een speciale RS-polo die verwijst naar de splinternieuwe Donkervoort D8 GTO RS. 

Donkervoort Icons

​Tevens zijn vanaf mei een aantal ‘Donkervoort Icons’ in de collectie opgenomen, die het echte Donkervoort-gevoel nog verder onderstrepen. Een opvallend item uit deze Icons Collection is bijvoorbeeld een lichtgewicht colbert, welke geheel kreukvrij blijft in elke situatie. 

De Donkervoort Wear (voorjaar-/zomerseizoen) is vanaf maart 2017 exclusief verkrijgbaar bij de (online) shops van Donkervoort Automobielen en Only for Men.


 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie