App Tomdenken inspireert ondernemer achter het stuur

App Tomdenken inspireert ondernemer achter het stuur

Redactie Baaz

De Tomdenken-app met ondernemers-inspiratie voor onderweg is gelanceerd. Deze gratis smartphone-app is speciaal ontworpen voor ondernemers die veel in de auto zitten.

De app biedt alle audio-gesprekken, video's en artikelen van het Tomdenken-platform, in een omgeving die geoptimaliseerd is voor gebruik onderweg en op locatie.

Zo kunnen ondernemers alle gesprekken terugluisteren tussen interviewer Kees de Jong en inspirerende groeiondernemers. Zoals een gesprek met Floris Koumans van Orange Pearl, waarin hij onder andere vertelt over hoe hij een alternatief voor antibiotica bedacht aan de keukentafel. Of met Cathelijne Lania van A Beautiful Story, waarin ze vertelt over hoe ze haar hart volgt en een goed betaalde baan opzegde. 

Luisteraars kunnen kiezen tussen alleen het gesprek, of het gesprek afgewisseld met muziek, afhankelijk van hoe lang zij verwachten onderweg te zijn in de auto.

Daarnaast biedt de app alle geschreven content en video's van Tomdenken: columns over het huidige ondernemingsklimaat; zakelijke dilemma's waar ondernemers op reageren; koppeling-interviews waar twee ondernemers hun visie geven op één onderwerp en videoportretten van inspirerende ondernemers.

Tom en Tomdenken

Tomdenken is het inspiratieplatform voor ondernemers van Tom. Wekelijks worden hier openhartige verhalen van inspirerende ondernemers gedeeld. Uit onderzoek blijkt dat steeds meer Nederlandse ondernemers handelen vanuit een idealistische drijfveer. Met Tomdenken hoopt Tom deze ondernemers, en alle andere groei-ondernemers van Nederland, te kunnen inspireren en verder te helpen naar hun stip aan de horizon.

Tom is een dienstverlener met een ideaal, voor zzp'ers en kleine tot middelgrote ondernemers. Het Rotterdamse bedrijf, voorheen bekend als MKB Brandstof, bedient 50.000 ondernemers in heel Nederland. Tom gelooft dat juist ondernemers de unieke kracht hebben om de samenleving te verbeteren. 

De app is vanaf vandaag gratis beschikbaar via de Apple App Store en Google Play.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie