Fashion als visitekaartje: de nieuwe Delta-uniformen

Fashion als visitekaartje: de nieuwe Delta-uniformen

Redactie Baaz

Vergeet de standaard uniformen voor stewards en stewardessen. De Amerikaanse vliegtuigmaatschappij Delta introduceert hun nieuwe uniformen, ontworpen door Zac Posen.

Delta x Zac Posen 

De Amerikaanse vliegtuigmaatschappij Delta kondigde in het voorjaar al de samenwerking met modeontwerper Zac Posen aan. Nu zijn de nieuwste uniformen onthuld, en die zijn uiterst fashionable! De uniformen zijn voor alle zestigduizend Delta medewerkers, dus naast de flight attendants krijgen ook klantenservicemedewerkers en technici een gloednieuwe outfit.

Nieuwe kleuren 

Zac Posen, die normaal gesproken de grootste sterren aankleedt voor rode loper events, werkte voor de collectie nauw samen met 24 Delta werknemers. De collectie bestaat uit tientallen looks en kleuren. Het bekende blauw van Delta heeft plaats gemaakt voor pruim, distel en kardinaal. Ja ja.

Antibacteriële stoffen 

Posen heeft een elegante en moderne look gecreëerd die comfortabel  is. Ook heeft hij stoffen gebruikt die antibacterieel en bestand tegen vlekken zijn. De nieuwe Delta uniformen zullen vanaf 2018 in gebruik worden genomen.
 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie