Glance Clock vertelt je meer dan alleen de tijd

Glance Clock vertelt je meer dan alleen de tijd

Redactie Baaz

Op het eerste gezicht ziet het er wellicht uit als een ouderwetse klok, maar de Glance Clock houdt je van veel meer op hoogte dan de tijd. De smart clock hoopt een heleboel alledaagse zaken in het leven een stuk eenvoudiger te maken.

Klok kondigt afspraken, weerbericht en fitnessdoelen aan

Als je de Glance Clock verbindt met je devices, hoef je niets meer te missen. Zo brengt de Glance Clock je het dagelijkse weerbericht, kondigt het je afspraken aan en houdt het je fitnessdoelen bij. Het leuke aan de klok is dat je het kunt verbinden met je vrienden – zo biedt het je optie je agenda naast die van je connecties je te houden. Dat is niet alleen handig als je wat wilt afspreken met een vriend, maar kan ook op de werkvloer van pas komen. Daarnaast kunnen fanatieke sportievelingen hun hart ophalen bij de functie om je buddies in te wrijven dat je beter bent in fitness. De smart clock laat zich bijzonder goed combineren met de Uber-app: zodra jouw taxi in de straat staat, ontvang je een notificatie.

Levering volgend jaar

De Glance Clock ligt nu in de online schappen van Indiegogo. Er hangt momenteel een prijskaartje van 99 dollar aan, maar de retailprijs bedraagt uiteindelijk 199 dollar. Er zijn drie kleuren beschikbaar: zilver, zwart en koper. Je moet nog wel even wachten tot februari 2017 tot je de smart clock daadwerkelijk in huis hebt.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie