Google Trips is je persoonlijke reisgids

Google Trips is je persoonlijke reisgids

Redactie Baaz

Google hoopt voortaan niet alleen meer je grote zoekmachinevriend te zijn, maar ook je persoonlijke reisgids. Google Trips maakte maandag haar opwachting in app-land.

Verzameling van reserveringen

De gratis app voor Android en iOS verzamelt je al je reserveringen uit je Gmail-account en organiseert al je toekomstige tripjes. Met een druk op de knop zoek je naar dichtbijzijnde attracties en eet- en drinkgelegenheden. Je ziet in een oogopslag de reserveringen per trip, waardoor je voortaan niet meer als een bezetene door je e-mails hoefte te graven als je op zoek bent naar een boekingscode. Verder kun je plaatsen opslaan en bewaren voor later.

Volledige rondreizen van top 200 wereldsteden

Naast doorsnee aanbevelingen, biedt de app volledige rondreizen aan voor de top 200 wereldsteden. Die vindt je bij ‘Day Plan’: waarbij je bij elke reis getipte attracties en verwachte reistijd ziet.

Handig voor timemanagement op reis 

De app is een prima reisgezel voor het besparen van tijd en berekenen hoe lang je kwijt bent aan bepaalde activiteiten en transport. In tegenstelling tot concurrerende apps, gebruik je Google Trips (vooralsnog) niet voor up-to-date flight alerts of het boeken van vliegtickets.

Kijk hier voor meer info over Google Trips.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie