Subscribe to RSS - Magazine

Speciaal voor ondernemers die willen weten waar de markt het komend jaar naar toe gaat presenteren de redacties van Baaz en WINMAG Pro de ICT en ondernemen special! In deze editie vind je de oplossingen en services om jouw bedrijf in 2016 vooruit te helpen.

Succes, dat is het thema van deze vierde Baaz-editie. We spreken met Eindbaaz Boris Veldhuijzen van Zanten, nemen circulaire economie onder de loep en praten met Gemma Broekhuis, oprichtster van het succesvolle Milestone™ Cards. Daarnaast legt Benno Rijpkema uit dat succes écht bij jezelf begint!

We zijn alweer toe aan de derde Baaz van dit jaar! In deze editie spreken we met Eindbaaz Simone Brummelhuis, praten we met Henk Jan Beltman over zijn beroerte en vertelt Josette Dijkhuizen alles over haar onderzoek naar stress, geluk en succes bij Nederlandse ondernemers.

Maar hoe kun je nog wel je doelgroep bereiken?

De taximarkt beeft. In Nederland eigenlijk al sinds de liberalisering van de markt op 1 januari 2000 waarvan de voordelen nog steeds zoek zijn, maar dat zul je niemand horen zeggen.

Als ondernemer ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor jouw organisatie. Dat dat niet gemakkelijk is, weet de redactie van MKB Proof maar al te goed. Dagelijks krijgen wij te maken met de ‘allerbeste oplossingen om jouw documentstroom op orde te brengen’, de ‘meest geavanceerde zakelijke laptops voor veelgebruikers’ en de ‘meest complete lease-service voor de laagste prijs’.

Laat ons weten hoe we Baaz nog beter kunnen maken!

Pagina's