Subscribe to RSS - Magazine

Hoe ziet het mkb er over een aantal jaren, denk aan vijf of tien jaar? Wat gaat er allemaal veranderen? Hoe moeten bedrijven met deze veranderende wereld omgaan? Wat betekenen deze veranderingen voor de werkgever en zijn/haar werknemers? In deze editie van Baaz behandelen we de toekomst van het mkb. Want ondernemen doe je niet alleen om succesvol te zijn, maar ook om in de toekomst iets op te bouwen en te behouden.

Moderne telecommunicatie. Steeds meer ondernemingen kiezen voor deze vorm. Het biedt vele voordelen ten opzichte van de ouderwetse telefoonlijn. Speakup is specialist en kan ons zeker vertellen wat die voordelen nu precies zijn. 'Wij zijn gewoon realistisch genoeg om te begrijpen dat je niet altijd beschikbaar kunt of wilt zijn, dat "nu even niet"-moment.'

De overname van V&D gaat niet door. Een doorstart met een andere eigenaar zit er niet in. Scapino daarentegen wordt wel overgenomen. Nieuws over faillissementen en doorstarten is schering en inslag

Deze tijd vraagt om steeds sneller genomen managementbesluiten. Dat betekent dat we razendsnel over de juiste data willen beschikken om te kunnen beslissen. Maar (de juiste) data zijn helaas niet altijd voor handen. Dan wenden we ons meestal tot ons ‘buikgevoel’ of te wel intuïtie. Dit buikgevoel is echter ook niet altijd betrouwbaar. En wat lastiger is: ons brein beoordeelt dat niet goed en denkt dat intuïtie betrouwbaar is. En dat kan vervelend uitpakken.

Geen twijfels, geen vraagtekens, geen onduidelijkheid. Erik van der Meijden, sinds 2012 ceo van Exact, de softwareleverancier die wereldwijd bedrijfsprocessen van ondernemers ondersteunt, is straight to the point wanneer het aankomt op zijn ambities. Dat betekent echter niet dat hij alles in zijn eentje aanpakt. Advies en opinie van werknemers en klanten zijn zeer belangrijk voor de eerste 'Eindbaaz' van 2016.

Speciaal voor ondernemers die willen weten waar de markt het komend jaar naar toe gaat presenteren de redacties van Baaz en WINMAG Pro de ICT en ondernemen special! In deze editie vind je de oplossingen en services om jouw bedrijf in 2016 vooruit te helpen.

Succes, dat is het thema van deze vierde Baaz-editie. We spreken met Eindbaaz Boris Veldhuijzen van Zanten, nemen circulaire economie onder de loep en praten met Gemma Broekhuis, oprichtster van het succesvolle Milestone™ Cards. Daarnaast legt Benno Rijpkema uit dat succes écht bij jezelf begint!

We zijn alweer toe aan de derde Baaz van dit jaar! In deze editie spreken we met Eindbaaz Simone Brummelhuis, praten we met Henk Jan Beltman over zijn beroerte en vertelt Josette Dijkhuizen alles over haar onderzoek naar stress, geluk en succes bij Nederlandse ondernemers.

Pagina's