Subscribe to RSS - Magazine

Met de rustige zomermaanden voor de deur heb je tijd genoeg om de nieuwe Baaz tot je te nemen. In deze editie spreken we onder andere met Eindbaaz Allan Hardenberg...

Laat ons weten hoe we Baaz nog beter kunnen maken!

Met de overstap naar de cloud heeft DataroomServices alle financiële diensten op één plek. In een onderneming die zich specialiseert in het beheer van informatie, is inzicht in de eigen boekhouding onmisbaar. Vincent Gaemers van DataroomServices besloot dat de huidige oplossing met losse systemen niet meer werkbaar was en stapte over naar Exact Online voor de boekhouding en projectmanagement. ‘De koppeling maakt het voor mij een ideale oplossing.’

Iedere editie van Baaz stellen we drie veelbelovende startups aan je voor. Vandaag aan het woord: Bart Verkleij en Karlee Doove van Scan It Quickly.

Allan Hardenberg, ceo en founder van ALDA Events, geeft je zes onmisbare tips om succesvol te zijn als ondernemer.

Als ondernemer ben je continu met allerlei taken bezig. Van het managen van je personeel tot het bijhouden van je e-mail – het lijkt wel alsof er niet genoeg uren in een dag zitten. Gelukkig zijn er tal van programma's en tools om het leven iets gemakkelijker te maken.

Succes draait om het echt kennen van je klanten. Niet zomaar een naam of een e-mailadres, maar weten hoe oud je klant is, wie zijn vrienden zijn, waar hij graag komt en waar hij in geïnteresseerd is.

Pagina's