Subscribe to RSS - Magazine

Met de rustige zomermaanden voor de deur heb je tijd genoeg om de nieuwe Baaz tot je te nemen. In deze editie spreken we onder andere met Eindbaaz Allan Hardenberg...

Iedere editie van Baaz stellen we drie veelbelovende startups aan je voor. Vandaag aan het woord: Bart Verkleij en Karlee Doove van Scan It Quickly.

Allan Hardenberg, ceo en founder van ALDA Events, geeft je zes onmisbare tips om succesvol te zijn als ondernemer.

Als ondernemer ben je continu met allerlei taken bezig. Van het managen van je personeel tot het bijhouden van je e-mail – het lijkt wel alsof er niet genoeg uren in een dag zitten. Gelukkig zijn er tal van programma's en tools om het leven iets gemakkelijker te maken.

Succes draait om het echt kennen van je klanten. Niet zomaar een naam of een e-mailadres, maar weten hoe oud je klant is, wie zijn vrienden zijn, waar hij graag komt en waar hij in geïnteresseerd is.

Laat ons weten hoe we Baaz nog beter kunnen maken!

Met de crisis nog vers in het geheugen moeten bedrijven in de bouw innovatief zijn om te kunnen profiteren van de voorzichtige economische groei. Adri Swart, directeur van Zaanstad Dakwerken, gelooft in een duidelijke visie om het voortbestaan van zijn bedrijf te verzekeren.

Pagina's