Subscribe to RSS - Magazine

Speciaal voor ondernemers die willen weten waar de markt het komend jaar naar toe gaat presenteren de redacties van Baaz en WINMAG Pro de ICT en ondernemen special! In deze editie vind je de oplossingen en services om jouw bedrijf in 2015 vooruit te helpen.

Begin dit jaar is er veel veranderd aan de pensioenwetgeving. Het liefst denk je er niet over na, maar volgens gastexpert Marcel van de Grift is dat wel degelijk nodig: ‘Het gaat om enorme bedragen. Er is zelfs een bedrijf door omgevallen.’

De moderne kantoorprinter is zeer geschikt voor kostenbewuste bedrijven. Printerfabrikanten als HP hebben flinke technische sprongen gemaakt als het aankomt op efficiëntie en milieubewustzijn. Ook is laserprinten niet meer de enige oplossing op het gebied van duurzaamheid.

Elke editie laten wij drie startups aan het woord over hoe zij bouwen aan hun nieuwe bedrijf, welke obstakels ze moeten zien te tackelen en welke kansen zij voor de toekomst zien. We zijn benieuwd hoe het deze starters inmiddels vergaat en nemen opnieuw contact met ze op.

Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent een nieuwe Baaz! In deze editie San Fu Maltha als EindBaaz, een startersspecial en tips hoe je ervoor zorgt dat je to-do-list niet eindeloos langer wordt.

Marktplaats is een van de populairste websites van ons land. Dagelijks zoeken 1,3 miljoen unieke koopgerichte consumenten op Marktplaats naar een goede deal. Daarbij is de keuze tussen een tweedehands of een nieuw product nog niet altijd gemaakt.

Sinds deze zomer is HOLD IT niet langer een student company binnen het programma van Jong Ondernemen, maar met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel officieel een VOF. Hoe jong ze ook zijn, de vijf oprichters zijn vastberaden de succesvolle lijn die ze het afgelopen schooljaar inzetten te blijven volgen.

Pagina's