Subscribe to RSS - Magazine

In deze editie Ben Woldring als Eindbaaz, alles over online ondernemen en het verhaal van Startpagina-oprichter Durk Jan de Bruin over hoe zijn website het eerste Nederlandse online succes werd.

Ook binnen het arbeidsrecht wordt de rol van internet steeds groter. Het zal niemand verbazen dat de zoektocht naar geschikte sollicitanten vrijwel alleen nog online plaatsvindt en dat in een antecedentenonderzoek steevast een Facebook-account van een kandidaat wordt meegenomen.

Of je nu een tiental bedrijfswagens door Nederland hebt rijden of een enorme vloot die Europa doorkruist, voertuigen zijn belangrijk gereedschap voor je bedrijf. Dit wagenpark moet je goed onderhouden, je wilt tenslotte dat je bedrijfswagens zo lang mogelijk kunnen worden ingezet. Maar ook het beperken van schades kan het financiële rendement flink verhogen.

Elektrisch rijden is voor veel mensen nog allesbehalve vanzelfsprekend. Ook rond het leasen van elektrische auto's bestaan nog veel vragen en onzekerheid. Nergens voor nodig volgens Mark Schreurs van MisterGreen: 'Nederland is niet voor niets een gidsland.'

Begin dit jaar is er veel veranderd aan de pensioenwetgeving. Het liefst denk je er niet over na, maar volgens gastexpert Marcel van de Grift is dat wel degelijk nodig: ‘Het gaat om enorme bedragen. Er is zelfs een bedrijf door omgevallen.’

Speciaal voor ondernemers die willen weten waar de markt het komend jaar naar toe gaat presenteren de redacties van Baaz en WINMAG Pro de ICT en ondernemen special! In deze editie vind je de oplossingen en services om jouw bedrijf in 2015 vooruit te helpen.

De moderne kantoorprinter is zeer geschikt voor kostenbewuste bedrijven. Printerfabrikanten als HP hebben flinke technische sprongen gemaakt als het aankomt op efficiëntie en milieubewustzijn. Ook is laserprinten niet meer de enige oplossing op het gebied van duurzaamheid.

Pagina's