Subscribe to RSS - Magazine

In deze editie Ben Woldring als Eindbaaz, alles over online ondernemen en het verhaal van Startpagina-oprichter Durk Jan de Bruin over hoe zijn website het eerste Nederlandse online succes werd.

Gastcolumnist en ethicus Koos Hoogland buigt zich over de problemen van burgers die het op moeten nemen tegen een veel sterkere overheid, die geen rekening houdt met hun belangen.

Social media is erg goed in te zetten voor zakelijke doeleinden, en veel grote bedrijven doen dit dan ook. Het mkb kan minstens zoveel profijt van deze platformen hebben. Dit lijkt vanzelfsprekend, maar toch wordt er lang niet altijd gebruik gemaakt van social media, of wordt er niet alles uitgehaald wat er in kan zitten. Waarom is dit en waar is social media op zakelijk gebied goed voor te gebruiken?

Financiën behoren tot de belangrijkste onderdelen binnen je onderneming, zonder heeft deze immers geen toekomst. Maar verhalen over fraude en hackers vliegen je om de oren, en wat de veiligste manier van betalen precies is, weten de meesten niet.

Iedere editie van Baaz stellen we drie veelbelovende startups aan je voor. Vandaag aan het woord: Christophe Gonzalez van Coffee Shop Freelancers

Iedere editie van Baaz stellen we drie veelbelovende startups aan je voor. Vandaag aan het woord: Julian Vane van Vane Montage

Iedere editie van Baaz stellen we drie veelbelovende startups aan je voor. Vandaag aan het woord: Marleen Basart van BitesWeLove.

Pagina's