Subscribe to RSS - Magazine

Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent een nieuwe Baaz! In deze editie San Fu Maltha als EindBaaz, een startersspecial en tips hoe je ervoor zorgt dat je to-do-list niet eindeloos langer wordt.

De moderne kantoorprinter is zeer geschikt voor kostenbewuste bedrijven. Printerfabrikanten als HP hebben flinke technische sprongen gemaakt als het aankomt op efficiëntie en milieubewustzijn. Ook is laserprinten niet meer de enige oplossing op het gebied van duurzaamheid.

Elke editie laten wij drie startups aan het woord over hoe zij bouwen aan hun nieuwe bedrijf, welke obstakels ze moeten zien te tackelen en welke kansen zij voor de toekomst zien. We zijn benieuwd hoe het deze starters inmiddels vergaat en nemen opnieuw contact met ze op.

Marktplaats is een van de populairste websites van ons land. Dagelijks zoeken 1,3 miljoen unieke koopgerichte consumenten op Marktplaats naar een goede deal. Daarbij is de keuze tussen een tweedehands of een nieuw product nog niet altijd gemaakt.

Sinds deze zomer is HOLD IT niet langer een student company binnen het programma van Jong Ondernemen, maar met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel officieel een VOF. Hoe jong ze ook zijn, de vijf oprichters zijn vastberaden de succesvolle lijn die ze het afgelopen schooljaar inzetten te blijven volgen.

Neem een kijkje achter de schermen bij Donkervoort, De Uithof en DAS en lees alles over hoe je scoort met Google +, crowdfunding of in de niche. De nieuwe Baaz staat weer vol ondernemersverhalen, expert opinions en praktische tips. Lezen dus!

Waarom doen Amerikaanse concepten het zo goed op de Nederlandse markt, hoe gaat het er achter de schermen van schoenfabrikant Van Bommel aan toe en welke whisky's mogen bij een goede bedrijfsborrel zeker niet ontbreken? Dat en meer lees je in de gloednieuwe Baaz!

Pagina's