Subscribe to RSS - Magazine

We zijn alweer toe aan de derde Baaz van dit jaar! In deze editie spreken we met Eindbaaz Simone Brummelhuis, praten we met Henk Jan Beltman over zijn beroerte en vertelt Josette Dijkhuizen alles over haar onderzoek naar stress, geluk en succes bij Nederlandse ondernemers.

Maar hoe kun je nog wel je doelgroep bereiken?

De taximarkt beeft. In Nederland eigenlijk al sinds de liberalisering van de markt op 1 januari 2000 waarvan de voordelen nog steeds zoek zijn, maar dat zul je niemand horen zeggen.

Als ondernemer ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor jouw organisatie. Dat dat niet gemakkelijk is, weet de redactie van MKB Proof maar al te goed. Dagelijks krijgen wij te maken met de ‘allerbeste oplossingen om jouw documentstroom op orde te brengen’, de ‘meest geavanceerde zakelijke laptops voor veelgebruikers’ en de ‘meest complete lease-service voor de laagste prijs’.

Laat ons weten hoe we Baaz nog beter kunnen maken!

Met de overstap naar de cloud heeft DataroomServices alle financiële diensten op één plek. In een onderneming die zich specialiseert in het beheer van informatie, is inzicht in de eigen boekhouding onmisbaar. Vincent Gaemers van DataroomServices besloot dat de huidige oplossing met losse systemen niet meer werkbaar was en stapte over naar Exact Online voor de boekhouding en projectmanagement. ‘De koppeling maakt het voor mij een ideale oplossing.’

Iedere editie van Baaz stellen we drie veelbelovende startups aan je voor. Vandaag aan het woord: Bart Verkleij en Karlee Doove van Scan It Quickly.

Pagina's