Abonneer op RSS - Magazine

Bij een nieuw seizoen hoort een nieuwe Baaz. Met in deze editie een sportieve EindBaaz, een uitgebreide masterclass eventplanning en maar liefst twee specials heb je voorlopig genoeg te lezen en te leren.

Neem een kijkje achter de schermen bij Donkervoort, De Uithof en DAS en lees alles over hoe je scoort met Google +, crowdfunding of in de niche. De nieuwe Baaz staat weer vol ondernemersverhalen, expert opinions en praktische tips. Lezen dus!

Waarom doen Amerikaanse concepten het zo goed op de Nederlandse markt, hoe gaat het er achter de schermen van schoenfabrikant Van Bommel aan toe en welke whisky's mogen bij een goede bedrijfsborrel zeker niet ontbreken? Dat en meer lees je in de gloednieuwe Baaz!

De laatste Baaz van 2013 is zojuist van de pers gerold. De editie staat bomvol interviews met aansprekende bedrijven en bol van de tips en tricks over leidinggeven, zakendoen en de business lifestyle.

Natuurlijk kun je ons altijd van feedback voorzien, maar eens per jaar geven we je via ons officiële lezersonderzoek de kans uitgebreid je mening te geven en ons bij te sturen.

Nederland is klein en ondernemers denken groot. Een beetje ambitie leidt hen al snel over de grens om ook de internationale markt aan te boren. Daarover lees je alles in deze nieuwe Baaz, samen met alle andere interviews, columns, reviews en meer.

Rustige zomermaanden? Niet op de redactie van WINMAG Pro en Baaz magazine. Zij maken iedere zomer een editie van 'MKB Proof', een special waarin alleen de beste producten en diensten voor het mkb zijn verzameld. Deze editie is nu verschenen.

Pagina's