Ben jij een authentiek spreker?

Spreken voor een groot publiek eng? Er is een oplossing!

Bart Remmers
Vind jij presenteren vaak een vervelend klusje, of zelfs een opdracht waar je tegenop ziet? Wil jij liever ontspannen voor een groep staan en echt een goed verhaal vertellen?

Dan zou 'Het Groot ABC voor Blijer Presenteren - Zo word jij een authentiek spreker' je wel eens kunnen helpen. PresentatieExpert Marjolein Diks geeft vanuit haar persoonlijke ervaring als verhalenverteller, coach en communicatiedeskundige tips, tricks en praktische voorbeelden waarmee je direct aan de slag kunt. 

Het Groot ABC voor Blijer Presenteren moet sprekers van hun podiumvrees afhelpen. Want wie een eigen presentatiestijl ontwikkelt en een goed verhaal kan vertellen heeft volgens Fiks niets te vrezen. 

Authentiek spreken

De expert helpt sprekers zich bewust te worden van kwaliteiten die zij al in zich hebben om een authentiek spreker te zijn. Dit doet Diks als presentatiecoach, nu voor het eerst in een praktisch en toegankelijk boek. Veel boeken over presenteren gaan over het aanleren van technieken. Het Groot ABC voor Blijer Presenteren gaat over het afleren wat je jezelf hebt aangeleerd of inbeeldt. 

Diks: 'Veel mensen weten het gewoon niet. Maar mijn overtuiging is dat in iedereen al een blije spreker zit. Met Het Groot ABC voor Blijer Presenteren neem ik lezers bij de hand en leer ze in stappen een presentatie geven die ertoe doet. En waar luisteraars en presentatietalenten blij van worden.'

afbeelding van Bart Remmers
Door: Bart Remmers

Bart Remmers | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Bart