Out now: Baaz 4.2013

Out now: Baaz 4.2013

Redactie Baaz
De laatste Baaz van 2013 is zojuist van de pers gerold. De editie staat bomvol interviews met aansprekende bedrijven en bol van de tips en tricks over leidinggeven, zakendoen en de business lifestyle.

Groeien anno nu? Dat kan alleen als je je weet te onderscheiden. Door je bedrijfsprocessen op de schop te nemen bijvoorbeeld. Deze editie staat Marcel Groenenboom op onze cover, directeur van SAP Nederland. Hij praat je bij over de mogelijkheden en kansen van software, mobility en de cloud.

Eindbaaz: Boudewijn Poelmann

Goede doelen verbinden aan een kansspel is even succesvol als omstreden. Uitgerust met een ambitieuze sixtiesmentaliteit ging wereldverbeteraar Boudewijn Poelmann 25 jaar geleden de uitdaging aan. Inmiddels is de Postcode Loterij een fenomeen, maar dat ging niet zonder slag of stoot.

Interview: Brewdog

Bier brouwen op de bodem van de oceaan of een pintje produceren met 55 procent alcohol, voor het Schotse Brewdog is niets te gek. Baaz spreekt met de brouwers over hun spectaculaire werkwijze en marketingtrucs.

De beste werkplekken onderweg

Als flexwerker heb je misschien niet veel nodig, wát je nodig hebt moet wel in orde zijn. Je laptop regel je zelf, maar waar vind je de snelste gratis wifi en de lekkerste koffie zonder dat je wordt weggekeken of twee verlengsnoeren moet meenemen om bij dat ene stopcontact te komen?

Scoren met streekproducten

Heel hip Nederland shopt bij EcoPlaza, Marqt en meer van deze duurzame paleizen. Wat is hun geheim en hoe weten zij de consument nog warm te krijgen voor het zoveelste product met groen label?

Burn out

Ondernemen is ploeteren, maar ook ambitieuze doorzetters hebben een grens. Hoeveel kun je aan en hoe zorg je ervoor dat je met het redden van je financiën jezelf niet omver loopt?

Fashion: Baaz stijlgids

Of je nu man of vrouw bent, op de werkvloer én daarbuiten mag je best een beetje uitpakken. In onze stijlgids leer je welke items zeker niet mogen ontbreken in je garderobe.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie