De nieuwe Baaz is er!

Out now: Baaz 1.2017

Bart Remmers
De eerste Baaz van dit jaar staat in het teken van de toekomst van het MKB. Ook in deze editie bieden we je waardevol advies van gastexperts, ondernemers uit de praktijk en de vertrouwde redacteuren. Maar wat lees je verder in het beste ondernemersmagazine van Nederland?

Eindbaaz Loes Dingemans

​Sinds februari 2016 is Loes Dingemans de algemeen directeur van Unique Nederland. Van deze Eindbaaz willen we weten wat haar drijft, wat haar verwachtingen zijn en hoe zij vanuit haar functie bij de full-service uitzendorganisatie aankijkt tegen werkend Nederland.

Eindbaaz

Startups, scale-ups en voormalige kickstarters

Hoe vergaat het WizeNoze en Talentsbook, twee startups die we een tijd geleden spraken in dit magazine? Ruim een jaar later gingen we nog een keertje langs bij de inspirerende en gemotiveerde ondernemers. Ook vertellen ontzettend gedreven ondernemers over hun startup. In deze editie zijn de mensen achter de circulaire koptelefoons van Gerrard Street en de opslagruimte-specialisten Storage Share aan het woord. Uiterst succesvolle en snelgroeiende startups worden scale-ups. Twee van die uitmuntende ondernemingen zijn Qorvo en HCInnovations.

De definitieve omslag naar MVO

Begin dit jaar werd het 'MVO Trendrapport 2017' gepresenteerd met daarin opmerkelijk veel optimistische punten. Zo staan verschillende sectoren volgens het rapport op het punt om de definitieve omslag te maken naar duurzaam ondernemen. MVO Nederland-directeur Maria van der Heijden vertelt...

MVO NL

De laatste trends in het MKB

Het wordt de MKB'er steeds gemakkelijker gemaakt op het vlak van innovatie. De jaren van roestige kassalades, verkreukelde foldertjes en een tekort aan contant geld liggen gelukkig achter ons, zo bewijzen talloze noviteiten en trends.

Innovatiekoning James Dyson

James Dyson mag gerust één van de meest succesvolle ondernemers van de laatste twintig jaar worden genoemd. De Brit maakt naam met uiterst baanbrekende producten en doet daarnaast nog veel meer. 

Dyson

Denk eens andersom

Andersom denken, dat is de filosofie die Andre Wiringa predikt in het land der retailers. Begin niet bij je product maar bij de beleving die je de klant wilt geven met jouw onderneming.

Crowdfunding in 2017: de trends op een rij

Crowdfunding schudt het startup-imago van zich af en wordt steeds vaker omarmt door overheid en banken. 

Baaz

Jong Ondernemen: daar is een app voor!

Weet jij wel welke jonge bedrijven er achter de apps zitten waar jij dagelijks vele malen op kijkt? En wat maakt hen zo succesvol?

Nieuwsgierig geworden? Neem dan een gratis abonnement op Baaz.

 

afbeelding van Bart Remmers
Door: Bart Remmers

Bart Remmers | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Bart