Lees nu Baaz 2.2014!
Baaz 2.2014 is uit!

Lees nu Baaz 2.2014!

Redactie Baaz

Neem een kijkje achter de schermen bij Donkervoort, De Uithof en DAS en lees alles over hoe je scoort met Google +, crowdfunding of in de niche. De nieuwe Baaz staat weer vol ondernemersverhalen, expert opinions en praktische tips. Lezen dus!

Op bezoek bij Dennis Donkervoort

Dat Joop Donkervoort het eindbazengen bezit lijdt geen twijfel. Eind jaren '70 richtte hij een eigenzinnige sportwagenfabriek op en die bestaat nog steeds. Baaz gaat op bezoek bij zoon Denis, die zich bezighoudt met het management en marketing.

Scoren met Google+

Dit ondergeschoven kindje is een must voor elke ondernemer. Niet alleen omdat de groeispurt van het sociale medium nog lang niet over zijn hoogtepunt heen is, maar vooral omdat het zo lekker in de zoekmachine scoort.

Ondernemen in de niche

Ondernemen voor een kleine doelgroep, hoe doe je dat zonder klantentekort? We vragen het aan het uit Amerika overgevlogen Uber en het op eigen bodem opgerichte Keesmakers.

Top 10 ultieme zakenautos's

Bij een topfunctie hoort een topauto. Van dikke benzineslurpers tot groene stekkerauto's en van Deutsche Gründlichkeit tot Italiaanse flair, we zetten de tien beste zakenauto's van dit moment op een rij.

Collectief ontslag

Margit Eijsenga legt uit wat er allemaal komt kijken bij een collectief ontslag en de directeur van Gulpener vertelt hoe hij een kleinere ontslagronde binnen zijn bedrijf aanpakte.

Throwback Bossday

Hoe vergaat het de starters die wij de afgelopen jaren aan het woord lieten in Baaz? Deze editie vertellen de oprichters van TenPages.com, Scoupy en Spryng over hun ervaringen. Natuurlijk is de rubriek Kick.start ook weer goed gevuld. Van verantwoord boodschappen doen tot grote journalistieke ambities, we stellen je weer voor aan drie verse startups.

Kennis van koffie

Van een verfijnde espresso van versgemalen bonen tot een simpele kantoorbak, jaarlijks drinken we heel wat kilo koffie weg. Maar wat drinken we nu precies? Deze editie leer je er alles over.

En verder...

Ruim tachtig pagina's Baaz zijn niet zomaar gevuld dus maak je borst maar nat voor nog veel meer nieuws, tips en reportages. Zo lees je over hoe je de stap van e-tail naar retail maakt, hoe crowdfunding een verkapt marketinginstrument is en lichten we de mooiste horloges en bedrijfsfietsen uit. Nieuwsgierig geworden? Neem dan nu een gratis abonnement op Baaz.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie