50 succesvolle crowdfundingcampagnes

Daar is 'ie: het grote crowdfundingboek

Bart Remmers
Simon Douw en Gijsbert Koren zijn de mannen achter ’s werelds allereerste crowdfundingadviesbureau: Douw&Koren. En ze zijn tevens verantwoordelijk voor 'Het grote crowdfundingboek'.

Met hun team begeleidden ze inmiddels honderden toonaangevende campagnes voor ondernemers, culturele instellingen en maatschappelijke initiatieven. Daarbij is steeds opnieuw de uitdaging: hoe creëer je een beweging waar mensen deel van willen uitmaken? En willen ze dan ook investeren?

​Gijsbert en Simon gelden na zeven jaar onderzoek, publieke optredens, sparren met de top van de overheid en de financiële sector en het opleiden van meer dan 25.000 mensen op het gebied van crowdfunding als de onbetwiste crowdfundingautoriteiten. 
 
Inmiddels investeren mensen via crowdfunding miljarden euro’s in miljoenen bijzondere projecten. Maar hoe werkt crowdfunding eigenlijk? En voor welke projecten of ondernemingen is het inzetbaar? Wat is het geheim van succesvolle crowdfundingcampagnes als Peerby en WakaWaka? Welke valkuilen kun je verwachten? En wat is de toekomst van crowdfunding? 

50 succesvolle campagnes in crowdfundingboek

Gijsbert en Simon brengen je up to speed en laten zien hoe crowdfunding de weg wijst naar een economie waar we weer in geloven. Met tools, stappenplannen en lessen uit meer dan 50 succesvolle crowdfundingcampagnes is Het grote crowdfundingboek een gids in de wereld van crowdfunding. Met bijdragen van Joris Luyendijk, Kickstarter, Peerby, Pebble en nog veel meer.

Boek
 

afbeelding van Bart Remmers
Door: Bart Remmers

Bart Remmers | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Bart