Kantoortrends in beeld

Boomstamtafels steeds populairder op de zaak

Redactie Baaz
Als onderneming is het natuurlijk belangrijk om een geschikte uitstraling te hebben richting de klant.

Met mooie advertenties, flyers en aanbiedingen creëer je als onderneming een goed image voor je eigen zaak. Maar anno 2017 is niet alleen de uitstraling naar buiten toe belangrijk, ook de inrichting van het bedrijf zelf ziet er pico bello uit.

De tijden dat een bedrijf alleen de goedkoopste meubels aanschafte voor werknemers, zijn voorbij. Tegenwoordig mag de inrichting er mooi en smaakvol uitzien, zelfs als dat wat meer kost. Bedrijven volgen steeds meer de interieurtrends die mensen in hun eigen woning ook volgen: leren banken en comfortabele stoelen zijn de regel, niet de uitzondering.

Zelfs in de bedrijfskantine is deze ontwikkeling merkbaar: de formica tafeltjes van weleer zijn vervangen door de nieuwste trend op het gebied van eettafels: de boomstamtafel. De boomstamtafel is helemaal van nu. Een massief blad van dik eikenhout geeft een rustieke, maar moderne uitstraling aan de bedrijfsruimte. Omdat voor boomstamtafels gebruik wordt gemaakt van échte boomstammen, is elke tafel uniek. De noestjes en kerfjes in het hout benadrukken dat het hier gaat om een natuurlijk product.

Niet zo gek dus dat op de zaak steeds vaker aan boomstamtafels wordt gegeten! Voor klanten die het bedrijf bezoeken, geeft een mooi interieur een vertrouwde en prettige indruk. Maar ook voor de medewerkers is het prettig als hun werkomgeving er modern en luxe uitziet – ze brengen immers een groot deel van hun dag door op de zaak.

Als ondernemer, die binnenkort misschien wel het interieur wil vernieuwen, is dit dus echt iets om in gedachten te houden. Goedkoop is uiteindelijk vaak duurkoop. Ga liever voor de optie die weliswaar iets meer kost, maar die een prettige indruk geeft aan klanten én medewerkers. Uiteindelijk verdient zo’n investering zich dubbel en dwars terug.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie